Loading Likes...

Att segla efter en rutt – eller bara lite planlöst dit vindarna bär, det är frågan. I fjol rundade vi Sydsverige och tog Göta kanal hem igen, dvs vi seglade efter en förutbestämd rutt. I fredags kastade vi loss för en 28 dagar lång sommarseglats och vi bestämde oss inte förrän vi rundat Brännö och tagit oss ut över Rivöfjorden.

Vi siktade mot vår favoritö Marstrand – utan att ens veta att det var World Match Racing Tour. Njöt av en härlig folkfest – med party och trubarduren i varje båt – fest längst kajen och mycket folk överallt. En härlig stämning, mycket ljud och skratt.

Hade vi vetat att det var segeltävlingar så hade vi troligen tänkt att nej – då är det fullt i hamnen bäst att välja en annan hamn. Så jag är glad att vi inte visste. Det blev en bra start på semestern.

Litet Boule-parti och en pizza på Lasse-Maja på fredagen och på lördagen kom Fritz – Eva och Ida och gästade oss. Vi tittade på tävlingarna och det var galet spännande. Mera Boule och god mat på Johans krog. Och många goa skratt.

Så nöjd med en riktigt bra start på semestern.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar