Loading Likes...

Nu längtar vi till vår och sommar. Just denna sommar är ju väldigt speciell för oss. För nu är huset sålt – och vi tar steget och flyttar ombord. Ett steg närmare drömmen. Från och med den 12 juni kommer sy Sofia att vara vårt enda hem. Till en början så kommer det nog bara att kännas som sommar och semester.

Det är lätt att bli lite filosofiskt när man promenerar på egen hand så här. Just idag en promenad i Askimsviken.

Är jag orolig för hur det ska bli – det här med att bo på båt? Tja – lite kanske. Mest för hur Oskar tar det – som ju tvingas flytta med. Men jag tänker – går det inte så får vi helt enkelt hitta på något annat.

Rent praktiskt är det en hel del som måste göras – framförallt saker som man måste göra sig av med. De som känner mig vet ju att jag är en samlare – av rang. Jag kan till och med bli kär i en sten. Om den är rund och len så måste jag bara ta den med mig hem.

Jag har sparat på ALLT – och är absolut en nostalgiker. Jag fick helt enkelt hitta på en lösning för att förmå mig att slänga – ge bort och göra mig av med saker. Lösningen var att fotografera allt… Några av dessa roligheter bjuder jag på i galleriet ovan 🙂

Nu är det slut på prylsamlandet – nu ska jag istället börja samla på upplevelser och spännande möten… Och det känns ju väldigt väldigt bra 🙂

TT 🙂

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar