Filosoferar från sittbrunnen

Nu flyttar vi snart till landet. Tycker att det är lite roligt att tänka så. På vintern har vi båten alldeles intill vår fina sjöbod. Det är bekvämt och bra på alla sätt. Men båten är kanske liiite för stor för denna plats och därför i vägen nu när våra båtgrannar har sjösatt. Men vi flyttar inte så långt… Bara till yttersta bryggan… Bättre utsikt och så fort vattentemperaturen tillåter kan vi bada från båten.

Magnus fixar radarreflektorerna

 

Och det är tur att vi har elvinschar, för det är högt 🙂

…och Håkan och Charlotte tittar på…

wpid-DSC_4033.jpg

Båt logon beställd.

Mailade en offertförfrågan till 2 tryckerier i Varberg när klockan var ca 22.15 igår kväll. Blev både glad och förvånad när jag fick svar direkt. Loggan tillverkades  i morse, och levereras till hamnkontoret i Varberg. Fantastisk service.

Skulle kanske tillägga att det är PG:s Reklam AB som erbjuder denna fantastiska service.

Efter ca 2 timmars jobb med såpvatten och skrapa är namnet på plats på fribord och i aktern. Egendomligt hur uppspelta vi blev, det kändes som att hon plötsligt blev en “person” när namnet kom på plats:-)

Loggan på plats i fören

Loggan på plats i fören

....och i aktern

….och i aktern

Så här såg originalet ut. Grymt att ha en duktig designer i familjen….

Tiinas original

Tiinas original

Sjösättning :-)

Det är knappt att hon får plats

image

Nya Garderoben

Båten har ju två toaletter i original – men nu när vi ska bo ombord behöver vi mer förvaring. Vi gjorde om den ena toaletten till förråd. Mycket jobb, men nu börjar det bli färdigt. Plats för tvättmaskin finns, men vi får se om vi finner det värdefullt att ha en egen.

Litet skrivbord

Litet skrivbord

I en av hytterna fanns behov av ett litet skrivbord.

Nya spisen på plats

Vi uppskattar verkligen god mat. Och Magnus är den av oss som står för de kulinariska skapelserna. Därför var det viktigt med en bra spis.