Loading Likes...

Jag har frågat – Vad skulle du ta med dig på resan – förutom snus 🙂 Och de flesta har svarat – Sill – Lakrits – Ostbågar och Kalles Kaviar. Jag har bunkrat lite sill och Anjovis. Nu ska ju inte vi till Kurredutteön – så jag tror att vi kan hitta det mesta längs vägen. Och en del i detta äventyret är ju maten – och att hitta nya smaker. Fler saker som vi fått tips om är Zip-bags. Även vattenfilter med aktivt kol, popnitar och Torky.

Jag har givetvis varit i min favoritbutik Olivolja etc och bunkrat goda olivoljor – och fina kryddblandningar. Jag vill varmt rekommendera ett besök i denna fina butik mitt i Göteborg – även för er som inte planerar en längesegling. Marie och hennes personal har så stor kunskap och alltid ett leende att bjuda på. So – don´t miss!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar