Loading Likes...

Rudkobing – Marstal

Bikinisegling – Jamen alltså – vi tyckte det var fint igår – men den här typen av segling är kanske den jag gillar allra bäst. Och numera en favorit även för Magnus som då kan sätta vårt älskade Code segel.

Ni som känner Magnus vet att han tidigare alltid motor seglade om det var så att det gick för långsamt – men med det nya seglet är detta ett minne blott.

Jag låg en stund på fördäck och lite lätt chockad försökte jag skaffa några nya fräknar. Är alltid både glad och helt förtvivlad när jag ska hoppa i bikinin igen efter en lång vinter.

Lade till vid en helt rund brygga i vackra Marstal. Det är så himla gulligt överallt i byn, och tar man sig till Aeroköbing så ska det vara ännu gulligare och mysigare där. Den byn har fått pris för bäst bevarade kulturarv – bara en sån sak.

Vi tänkte oss en cykeltur till Aeroköbing – men så föll valet ändå på att segla vidare – då vi låter vindarna bestämma. Vi tänker också att det inte är sista gången vi är på Aero – Marstal. Detta visade sig vara helt rätt beslut för seglingen till Kiel var kanske den bästa hittills. Vi seglade i 8 knop – och allting kändes bara helt rätt!!!

Tiina vid tangenterna

2 Kommentarer
 1. Agneta
  Agneta says:

  Härligt att följa er resa!
  Marstal… det finns en fantastisk bok som utspelar sig på Marstal. Titeln, ”Vi, de drunknade”, kanske låter lite bisarr med tanke på att ni är ute på de stora haven men det är en vackert skriven bok om livet för de boende på Marstal under dess storhetstid som en stor sjöfararstad.
  Ha det underbart, så läser jag vidare.
  Kram

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar