Loading Likes...

Nu kan inget ont hända oss…

Nu har vi hämtat våra nya sjöställ. Magnus har Musto MPX och jag har BR2. Magnus som oftare står till rors – särskilt när det piper i och är tufft har ett litet tuffare ställ. Som tål tuffare tag Även jag har gjort en uppgradering från fjolårets ställ – då jag förväntas styra s/y Sofia mycket mer än tidigare.

Gott att komma ut på havet igen…

Här ser ni Crew Sofia i årets färg… ha ha – gulligt syskonklädda. Alternativet var helsvarta ställ. Den kycklinggula var slut i min storlek. Jag har herr modell Small – eftersom damerna ska vara mycket smalare om midjan. Eller längre!


Nu har vi legat i hamn sedan november 2016 – och då får man en så kalla verklig hamnröta. Så därför – himla gott att komma ut igen. Säsongens första tur gick till vårt älskade Marstrand som bjöd på ett magiskt ljus. Här blev det en härlig promenad runt ön och middag på värdshuset.

Efter två nätter i vår favorithamn tog vi oss vidare till en annan favorit – Vinga. Även här blev det promenad i det fina vädret och som alltid fantastiskt god mat. Trevlig stämning då föreningen Vinga vänner just öppnat kiosken. Det blev därför också säsongens första glass – för mig!

TT

Glad påsk till er alla!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar