Loading Likes...

Äntligen!!

HELA familjen samlad! Så härligt! Nu har vi två sköna veckor framför oss. Bara en sådan sak. När man ska mönstra på så är det alltid lite darrigt innan allt är på plats. Var är båten? – När kan man boka biljett? Vart ska vi? När kan man boka returbiljett?

Nu hade Anton och Oskar bokat biljett till Palermo vid två olika tillfällen – men lyckades ändå få till samma flygplan. Grymt. Dagen innan de skulle åka upptäckte Anton att passet inte längre är giltligt. Lätt panik – en stund. Men så gick det ju att fixa ett tillfälligt pass på flytplatsen i Stockholm. Vilken tur att de hade en hyfsad lång mellanlandning just där.

De landade så sent i Palermo så det var svårt att fortsätta till Taormina redan samma kväll – så de fick en go kväll i Palermo. Tog in på ett Hostel och efter en kort stund så var de ett helt gäng som ”gjorde Palermo” för en kväll. Underbart!

Jag log från öra till öra hela dagen – och kvällen!!!

Dagen efter kom de till oss med tåget – och ja – lyckan var total. Tillsammans igen och det på en underbar plats. Vi har varit på Sicilien förut – och det är för oss en favorit. Taormina ligger så fint uppe på berget och även om det är lite turistigt är det superfint.

Taormina är verkligen supergulligt!

Vi tog en drink på en fin bar – och sedan blev det italiensk middag till italiensk opera. Live! Det blir bäst så : -) Herregud vilken röst! Fick oss att tänka på vår Live-Opera-Upplevelse utanför katedralen i Santiago de Compostela.

Och kollade in folkvimlet…

Gick runt lite i folkvimlet och kikade i butikernas fönster. Porslinshuvuden verkar vara grejjen här. Och Pinocchio. Vi nöjde oss med en glass. En italiensk – kanske godast i världen. Nu börjar semestern.

ps – kolla in videon nedanför med en man som har studs i benen… En som fick feeling!

Tiina vid tangenterna

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar