Loading Likes...

Eastbourne – we like. Ja – kanske inte själva marinan – även om den är välordnad. Här slussade vi in i hamnen och la till vid en pontonbrygga. Det var som att lägga till mitt i ett bostadsområde.

Slussen måste varit den bästa hittills – med en liten flytbrygga att lägga till vid. OCH som det gick att fendra av emot. Så skulle alla slussar vara. Själva bostadsområdet verkade vara rätt så nybyggt och därför fanns inte den där goa känslan.

Men : -) tvättmaskinerna var toppen! Tvättat, torkat och klart på 40 minuter.

Vi tog en fin cykeltur in till själva Eastbourne – och blev lite lekfulla ändå… På stranden. Där ser man vad lite sol, ledighet och god segling kan göra med en. På vissa sträckor på den långa fina strandpromenaden var inte tillåtet att cykla på. Vilken tur att vi såg det eftersom böterna var rejäla. 5000 kr skulle man få betala om man blev påkommen.

Piren var fantastisk. Och vi hittade Zoltar – från filmen Big med Tom Hanks. Men jag glömde önska något – mest för att jag var så ledsen. Jag hade vält min cykel så att min kamera gick sönder och var därför otröstlig. Inte ens en glass hjälpte då. Som tur var fick jag hjälp i en fotobutik. Det visade sig att det bara var UV-filtret som gått sönder.

Piren delade upp stranden – eller staden i två delar.  I gamla tider kunde man se det lite finare folket använda badhytter som man placerat på en vagn – ni vet häst och vagn : -) Inne i vagnen kunde man byta om – så kördes vagnen ner i havet så att man kunde bada utan att någon kunde se för mycket av ens kropp. Den andra delen var lite friare.

När vi ätit lunch – och glass – och kameran blivit lagad – så kändes allting väldigt bra. På vägen hem kunde jag till och med få Mangan att göra en Anton! Sådan son – sådan far : -) alltså!

Tiina vid tangenterna

Ps Det finns ett litet hjärta nederst på sidan (nedanför kommentarsfältet)
– klicka på det – så blir jag så glad : -)

6 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar