Loading Likes...

Göteborg 2018-12-30

Hemma över jul

En av fördelarna med att resa är att det blir alldeles alldeles extra kul att ses igen. Våra älskade pojkar kom och hämtade oss på flygplatsen. Vi åkte sedan och hämtade upp Alice och fick en mysig middag tillsammans. Vi hade fått låna Eva och Magnus lägenhet i Majorna, vilket ju var toppen. Hela familjen Bech var på en riktigt härlig resa för att fira jul och nyår på andra sidan jordklotet.

Själva julafton firades hemma hos Lina och Andres där allt man kan önska sig för en riktigt fin jul fanns med. God mat – glad familj – massor av godis – Kalle Anka – och givetvis den alltid så uppskattade ”Julklappsleken”. Årets höjdpunkt var familjens minsta -Tiare ❤ Så fin i röd klänning och vit rosett.

Förra gången vi var hemma hade vi ett fullspäckat schema – men denna gången tog vi det lite lugnare. Nyårsafton firades med  god mat och massor av vin hemma hos Jocke och Petra. Vi passade också på att kika på Göteborgs stora nyårsfyrverkeri. Tror det är första gången jag ser det.

Vi åt en go middag med Dennis & Katarina och jag tog en tur till Kalmar och höll en kurs i Photoshop. Det blev också en träff med alla tjejerna på Posthotellet och en något avskalad variant av den årliga Julshoppingen. Dessutom kunde vi vara med och fira Evas födelsedag. Så himla roligt. Det blev rätt många och långa promenader – fika med mor – och lite fixeri med det som ska bli vår dinges nya chaps (solskydd).

Men även om det var himla mysigt att komma hem, så var det ju gott att komma tillbaka till värmen igen. Det kan ju vara lite grått i Göteborg – i alla fall i December och Januari.

Home Sweet Home ? Utsikt från vår sittbrunn.

Me jorå – visst får vi hemlängtan ibland. En fin bild från Röda Sten.

Tiina vid tangenterna

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar