Loading Likes...

Meeen – det är faktiskt svårt att förstå att man kan ha det så här bra. Trots att vi varken har sill – nubbe eller jordgubbar. Vi har sett att det skulle komma lite vind på lördag så vi valde att gå runt ön – så att vi ligger rätt när vinden kommer.

Här är bergen höga med fin grönska och massor av gula blommor och “hundkex”.  Man får inte gå iland, eftersom det kan falla ner saker (läs stenar) från berget. Men jag såg ett 10-tal italienare som låg och solade och lekte precis intill varningsskylten.

Fantastisk ankarvik med bra fäste på ren sandbotten. Vi ägnade dagen åt att paddla paddleboard och snorkla genom grottor. Ni som känner mig vet att jag tycker att grottor är liiite otäckt. Men också väldigt fräckt. Magnus nya grej är att fridyka genom undervattenhål genom berget. Men alltså…

Vi valde denna vik – som blir vårt hem i två dygn – trots att vi visste att det inte fanns internet. Men asså – är vi inte helt grymma!!!!! Det är fredag och därför mycket båtar i viken. Det fina med det är att då kommer också glassbåten. Vi köpte varsin Magnum som kostade 45 kr styck.

Då vi inte hade de klassiska ingredienserna för en svensk midsommarlunch får man improvisera. Magnus slängde ihop en heeeelt fantastiskt god potatissallad – och till det grillade italienska korvar. Till kvällen en barbecue med en nu uppiffade potatissallad – ni vet parmesan – balsamico – kapris… och i brist på jordgubbar fick det bli – kaksmulor – glass och nektarin. Mums!

Tiina vid tangenterna

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar